Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA
Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego
Opis stanowiska
- Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej,
- Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek,
- Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego,
- Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Wymagania
- Doświadczenie w pracy w hotelarstwie w dziale gastronomii – warunek konieczny,
- Dobra organizacja czasu pracy w tym umiejętność delegowania zadań,
- Wysoka kultura osobista, otwartość,
- Dyspozycyjność do pracy w weekendy i święta.
Oferujemy
- Przejrzyste zasady wynagradzania zależne od posiadanego doświadczenia,
- Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
- Program Emerytalny,
- Zniżki na produkty i usługi hotelowe,
- Program Rekomendacji Pracowników,
- Prywatna Opieka Medyczna,
- Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."