Praca.pl
Pracownik fizyczny w przetwórstwie mięsnym
Opis stanowiska
- Trybowanie i klasowanie mięsa wieprzowego
- Praca od poniedziałku do piątku oraz co drugą sobotę.
- Godziny rozpoczęcia to 4:15/4:45, do 9,5 h dziennie.
Wymagania
- Nie wymagamy znajomości języka niemieckiego.
- Mile widziane są osoby z doświadczeniem.
Oferujemy
- Stałą umowę,
- Pomoc w sprawach socjalnych,
- Płatne mieszkanie,
- Wsparcie polskich koordynatorów,
- Zwiększenie stawki za umiejętności i płatny urlop.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."