Bax-Pol Henryk Bartoszewicz
Kucharz
Opis stanowiska
Opis stanowiska
- przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu;
- przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych;
- dbałość o czystość i higienę miejsca pracy;
- przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu;
- współpraca z innymi działami w celu realizacji życzeń Gości.
Wymagania
Wymagania
- chęci do pracy;
- zaangażowanie.
Oferujemy
Oferujemy
- stabilną pracę przez cały rok;
- dobrze wyposażoną kuchnię- 2 piece konwekcyjno-parowe, 10 palników, frytownicę 2-komorową, płytę grillową (gazową), thermomix, cyrkulator sous vide, wilka, szatkownicę, pakowarkę próżniową, agregat prądotwórczy i wiele innych narzędzi pracy!
- umowę o pracę / kontrakt B2B / umowę zlecenie - różne formy zatrudnienia;
- wypłatę zawsze na czas;
- bardzo dobrą atmosferę;
- możliwość wpływania na ofertę, poszukujemy ludzi z pomysłami.
- dofinansowanie szkoleń i kursów;
- elastyczny czas pracy;
- zniżki na firmowe produkty i usługi;
- kawa / herbata;
- parking dla pracowników.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."