MAKRO Cash and Carry Polska S.A.
Kierownik Działu Suchej Żywności
Opis stanowiska
Twój zakres obowiązków:
- Zapewnienie realizacji celów biznesowych Działu suchej żywności.
- Zarządzanie procesem sprzedaży, w tym dbałość o ekspozycję, jakość i dostępność towaru.
- Nadzorowanie procesu wstępnej kompletacji zamówień dla Klientów.
- Nadzorowanie procesów logistycznych w Hali.
- Aktywna sprzedaż i profesjonalna obsługa Klientów.
- Organizowanie i nadzorowanie pracy podległego Zespołu.
- Współdziałanie w tworzeniu wizerunku MAKRO jako firmy przyjaznej Klientowi.
Wymagania
Nasze wymagania:
- Entuzjazm i zaangażowanie podczas codziennej pracy z Klientem.
- Doświadczenie w pracy w sprzedaży i bezpośredniej obsłudze Klienta - warunek konieczny.
- Mile widziane doświadczenie w organizowaniu procesów logistycznych.
- Minimum 2-letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym i w organizowaniu pracy Zespołu.
- Wykształcenie wyższe.
- Otwartość na zmiany.
- Dobra znajomość programów MS Office (szczególnie Excel).
- Gotowość do pracy fizycznej.
- Dyspozycyjność (praca zmianowa również w porze nocnej i w weekendy).
Oferujemy
Mamy Ci do zaoferowania:
- Przyjazną i nieformalną atmosferę pracy.
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.
- Wynagrodzenie zawsze na czas.
- System premiowy.
- Rozwój i podnoszenie kwalifikacji zawodowych.
- Nauka języka obcego – angielski, niemiecki, hiszpański na platformie e-Tutor.
- Pakiet prywatnej opieki medycznej.
- Grupowe ubezpieczenie na preferencyjnych warunkach.
- Zniżki na zakupy w MAKRO.
- Dofinansowanie do posiłków.
- Okazjonalne bony towarowe.
- Karty sportowo-rekreacyjne (Multisport Plus).
- Parking pracowniczy.
- Dofinansowanie do wypoczynku.
- Nagrody za polecenia pracowników.
- Możliwość zdobycia uprawnień na wózki widłowe.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."