Dijo Baking Sp. z o.o.
Manager ds. Kluczowych Klientów (HoReCa)
Opis stanowiska
- Współpraca z dystrybutorami w sektorze HoReCa, obszar działania: 1/3 terytorium Polski.
- Utrzymywanie i rozwijanie relacji z dystrybutorami i klientami.
- Realizacja celów sprzedażowych.
- Analiza rynkowa i monitorowanie działań konkurencji.
- Przygotowanie i prezentacja ofert dla klientów HoReCa.
- Negocjacje warunków kontraktów.
- Pozyskiwanie nowych klientów i rozwijanie rynku.
- Organizacja szkoleń dla przedstawicieli handlowych.
- Działania na rzecz wzrostu sprzedaży.
- Raportowanie wyników.
Wymagania
- Minimum 3 lata doświadczenia w sektorze HoReCa.
- Mile widziane doświadczenie w firmie produkcyjnej.
- Wysoka kultura osobista i skuteczność w działaniu.
- Umiejętności nawiązywania kontaktów i budowania relacji biznesowych.
- Elastyczność i adaptacja do dynamicznego środowiska.
- Znajomość technik negocjacyjnych i analizy danych.
- Biegłość w MS Office, szczególnie Excel i PowerPoint.
- Prawo jazdy kat. B i gotowość do podróży służbowych.
Oferujemy
- Stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie
- Umowę o pracę od pierwszego dnia.
- Konkurencyjne wynagrodzenie plus premie uzależnione od wyników.
- Prywatna opieka medyczna i karta MultiSport.
- Ubezpieczenie grupowe oraz dodatkowe benefity.
- Narzędzia pracy, w tym auto służbowe.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."