Nazwa pracodawcy:
Hays Poland

Data dodania:
2024-10-23

Nr referencyjny:
1187559

Miejsce pracy:
Polska, Poznan

Kontakt:

Hays Poland

Agencja doradztwa personalnego HAYS Poland oferuje usługi w zakresie rekrutacji specjalistycznej. Cechą, która wyróżnia HAYS jest unikalny system rekrutacji w oparciu o podział na wyspecjalizowane dywizje obsługujące poszczególne sektory rynku pracy.

Dyrektor Restauracji w Poznaniu

Opis stanowiska
Dla naszego Klienta, firmy o ugruntowanej pozycji, z 20-letnim doświadczeniem na rynku HoReCA, poszukujemy Kandydata na stanowisko: Dyrektor Restauracji i Hotelu w Poznaniu.

Zakres obowiązków:
  • Odpowiedzialność za codzienną działalność restauracji (nadzór nad personelem, obsługą klientów, przygotowywaniem posiłków i utrzymaniem standardów jakości).
  • Zarządzanie 50- osobowym zespołem (7 bezpośrednich podwładnych).
  • Kontrola kosztów operacyjnych i identyfikacja środków mających na celu zmniejszenie ilości odpadów. Tworzenie szczegółowych raportów przychodów i wydatków.
  • Nadzorowanie codziennych operacji zmianowych, w tym operacji restauracyjnych na zewnątrz i na zapleczu.
  • Zadbanie o obecnych Gości, pozyskiwanie nowych klientów- indywidualnych i firmowych.
  • Nadzorowanie zatrudniania, szkolenia i oceny pracowników, dbanie o motywację zespołu i rozwiązywanie ewentualnych konfliktów.
  • Odpowiedzialność za kontrolowanie kosztów, ustalanie cen, monitorowanie przychodów i wydatków oraz przygotowywanie budżetów.
  • Dostarczanie najwyższej jakości usług gastronomicznych i maksymalizacja zadowolenia klientów.
  • Planowanie i aktualizacja menu w porozumieniu z szefami kuchni. 
  • Efektywne zarządzanie procedurami otwierania i zamykania restauracji: codzienne najlepsze praktyki.
  • Efektywne zarządzanie oprogramowaniem restauracyjnym i raportowanie wskaźników biznesowych do właściciela obiektu.
  • Zwiększenia ilość rezerwacji w restauracji i hotelu, dzięki innowacyjnym strategiom sprzedaży i promocji, wykorzystując dostępne listy biznesowe i budując nową bazę klientów, a także rozwiniecie marki firmy w Poznaniu.
  • Opracowanie długoterminowych celów i strategii rozwoju restauracji. 
  • Odpowiedzialność za promowanie restauracji, organizowanie wydarzeń specjalnych i przyciąganie nowych klientów, tworzenie programów lojalnościowych.

 Wymagania:
  • Minimum Licencjat z Gastronomi/ Hotelarstwa, Ekonomii lub minimum 10- letnie doświadczenie w branży restauracyjnej.
  • 10-letnie doświadczenie w pracy w restauracji z min. 200 miejsc siedzących.
  • Minimum 5-letnie doświadczenie na stanowisku kierownik/dyrektor obiektu restauracyjnego oraz w zarządzaniu co najmniej 40-osobowym zespołem.
  • Dyspozycyjność (praca od wtorku do soboty, 8-10 godzinne zmiany między 12:00 – 24:00)
  • Dobra znajomość angielskiego w mowie i piśmie.
  • Prawo jazdy kat. B
  • Miejsce zamieszkania: do 30 km od Poznania.

Nasz Klient oferuje:
  • Pracę w prestiżowym, rozpoznawalnym miejscu w centrum Poznania.
  • Zatrudnienie w oparciu o B2B lub umowę o pracę.
  • Wynagrodzenie podstawowe oraz prowizyjne.
  • Niezbędne szkolenia i możliwość awansu.
  • Duża samodzielność w działaniu.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swojego CV. Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Hays Poland sp. z o.o. jest agencją zatrudnienia zarejestrowaną w rejestrze prowadzonym przez Marszałka Województwa Mazowieckiego pod numerem 361.
Kontakt Aplikuj!


W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."