Hays Poland
Agencja doradztwa personalnego HAYS Poland oferuje usługi w zakresie rekrutacji specjalistycznej. Cechą, która wyróżnia HAYS jest unikalny system rekrutacji w oparciu o podział na wyspecjalizowane dywizje obsługujące poszczególne sektory rynku pracy.
Dyrektor Restauracji w Poznaniu
Opis stanowiska
Dla naszego Klienta, firmy o ugruntowanej pozycji, z 20-letnim doświadczeniem na rynku HoReCA, poszukujemy Kandydata na stanowisko: Dyrektor Restauracji i Hotelu w Poznaniu.
Zakres obowiązków:
Odpowiedzialność za codzienną działalność restauracji (nadzór nad personelem, obsługą klientów, przygotowywaniem posiłków i utrzymaniem standardów jakości).
Zarządzanie 50- osobowym zespołem (7 bezpośrednich podwładnych).
Kontrola kosztów operacyjnych i identyfikacja środków mających na celu zmniejszenie ilości odpadów. Tworzenie szczegółowych raportów przychodów i wydatków.
Nadzorowanie codziennych operacji zmianowych, w tym operacji restauracyjnych na zewnątrz i na zapleczu.
Zadbanie o obecnych Gości, pozyskiwanie nowych klientów- indywidualnych i firmowych.
Nadzorowanie zatrudniania, szkolenia i oceny pracowników, dbanie o motywację zespołu i rozwiązywanie ewentualnych konfliktów.
Odpowiedzialność za kontrolowanie kosztów, ustalanie cen, monitorowanie przychodów i wydatków oraz przygotowywanie budżetów.
Dostarczanie najwyższej jakości usług gastronomicznych i maksymalizacja zadowolenia klientów.
Planowanie i aktualizacja menu w porozumieniu z szefami kuchni.
Efektywne zarządzanie procedurami otwierania i zamykania restauracji: codzienne najlepsze praktyki.
Efektywne zarządzanie oprogramowaniem restauracyjnym i raportowanie wskaźników biznesowych do właściciela obiektu.
Zwiększenia ilość rezerwacji w restauracji i hotelu, dzięki innowacyjnym strategiom sprzedaży i promocji, wykorzystując dostępne listy biznesowe i budując nową bazę klientów, a także rozwiniecie marki firmy w Poznaniu.
Opracowanie długoterminowych celów i strategii rozwoju restauracji.
Odpowiedzialność za promowanie restauracji, organizowanie wydarzeń specjalnych i przyciąganie nowych klientów, tworzenie programów lojalnościowych.
Wymagania:
Minimum Licencjat z Gastronomi/ Hotelarstwa, Ekonomii lub minimum 10- letnie doświadczenie w branży restauracyjnej.
10-letnie doświadczenie w pracy w restauracji z min. 200 miejsc siedzących.
Minimum 5-letnie doświadczenie na stanowisku kierownik/dyrektor obiektu restauracyjnego oraz w zarządzaniu co najmniej 40-osobowym zespołem.
Dyspozycyjność (praca od wtorku do soboty, 8-10 godzinne zmiany między 12:00 – 24:00)
Dobra znajomość angielskiego w mowie i piśmie.
Prawo jazdy kat. B
Miejsce zamieszkania: do 30 km od Poznania.
Nasz Klient oferuje:
Pracę w prestiżowym, rozpoznawalnym miejscu w centrum Poznania.
Zatrudnienie w oparciu o B2B lub umowę o pracę.
Wynagrodzenie podstawowe oraz prowizyjne.
Niezbędne szkolenia i możliwość awansu.
Duża samodzielność w działaniu.
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swojego CV. Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.
Hays Poland sp. z o.o. jest agencją zatrudnienia zarejestrowaną w rejestrze prowadzonym przez Marszałka Województwa Mazowieckiego pod numerem 361.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."