Kura Warzyw
Pracownik Lokalu
Opis stanowiska
- przygotowywanie autorskich kebabów,
- budowanie relacji z Gośćmi,
- czystość w lokalu.
Wymagania
- odpowiedzialność i umiejętność pracy w zespole,
- dyspozycyjność min. 80 h w miesiącu w tym 2 pełne weekendy,
- chęć uczenia się i rozwoju,
- energia i zaangażowanie,
- uczciwość i wzajemny szacunek.
- ukończony 18 rok życia.
Oferujemy
- elastyczny grafik,
- płatne szkolenia, wsparcie w okresie wdrożenia,
- atrakcyjną ścieżkę rozwoju: możliwość awansu na Kierownika Zmiany, a następnie Kierownika Lokalu,
- umowę zlecenie, stawka 28,10 - 28,60 zł/h (brutto), na co składa się podstawa 28,10 + system premiowy (pamiętaj, jeśli jesteś studentem brutto = netto),
- zniżki pracownicze,
- system polecania pracowników.
- technik sprzedaży sugestywno-relacyjnej,
- przygotowywać kebaby zgodnie z naszą recepturą,
- obsługi kasy fiskalnej,
- efektywnego zarządzania czasem,
- wielozadaniowości.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."