Praca.pl
Kierownik Działu Produkcji - Technologia Żywności
Opis stanowiska
- Kierowanie działem produkcji (Nadziewarki).
- Analiza i optymalizacja procesów w dziale.
- Nadzór nad zgodnością receptur i procesów produkcyjnych.
- Zarządzanie i organizacja pracy zespołu.
- Współpraca z innymi działami.
Wymagania
- Wyższe wykształcenie w dziedzinie Technologii Żywności.
- Doświadczenie na podobnym stanowisku w branży FMCG (preferowane mięsnej).
- Dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego będzie atutem.
- Samodzielność, umiejętności zarządcze i analityczne.
- Znajomość narzędzi zarządzania, standardów BHP oraz systemów HACCP, QS, IFS.
- Umiejętność pracy pod presją czasu.
Oferujemy
- Umowę o pracę w stabilnej firmie,
- Możliwości rozwoju i szkoleń zawodowych,
- Świadczenia socjalne, w tym opieka medyczna i karty sportowe,
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."