Nazwa pracodawcy:
Dussmann Polska Sp.z o.o.

Data dodania:
2024-12-11

Nr referencyjny:
9406165pra

Miejsce pracy:
Polska, Gdańsk
województwo: pomorskie

Kontakt:

Dussmann Polska Sp.z o.o.

Kierownik Restauracji Pracowniczej

Opis stanowiska
Oferujemy:


  • Wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę 8500 zł brutto/mc

  • Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)

  • Pracę od poniedziałku do piątku – WOLNE WEEKENDY.

  • Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu

  • Możliwość rozwoju w strukturach organizacji

  • Profesjonalne szkolenia


Wymagania
Oczekujemy:


  • Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)

  • Bardzo dobrej znajomości języka angielskiego (praca w międzynarodowym środowisku)

  • Wykształcenia minimum średniego

  • Znajomość zagadnień HACCP, oraz prawa pracy

  • Dobrej znajomości MS Office

  • Kompetencji liderskich i cech przywódczych

  • Dobrej organizacja pracy

  • Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów


Oferujemy
Zadania:


  • Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem.

  • Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja.

  • Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta.

  • Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych.

  • Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu.

  • Raportowanie wyników do przełożonych.

  • Utrzymywanie dobrych relacji z Klientem.

  • Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.


Kontakt Aplikuj!


W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."