CFI Hotels Group
Szef kuchni
Opis stanowiska
- podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez),
- aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie zaopatrzenie - od planowania po odbiór i odpowiednie zabezpieczenie wszystkich towarów,
- zmieniamy menu co pół roku i przygotowanie nowego, będzie kolejnym wyzwaniem,
- ponadto ważna będzie organizacja pracy Zespołu kuchni w Hotelu, a także nadzorowanie prawidłowego funkcjonowania kuchni,
- i na pewno, wraz z działem sprzedaży, nieraz poprosimy o przygotowywanie ofert gastronomicznych i policzenie kosztów,
- zaprosimy Cię do współpracy z Dyrekcją, a także Pracownikami z innych działów.
Wymagania
- przede wszystkim miłości do gotowania i chęci do działania,
- entuzjazmu w codziennej pracy, zaangażowania i pozytywnej energii,
- no i doświadczenia oraz znajomości przepisów sanitarnych i systemu HACCP, bo praca na tym stanowisku wymaga wiedzy i fachowości w gotowaniu oraz zarządzaniu Zespołem.
Oferujemy
- stabilną i odpowiedzialną pracę,
- konkurencyjne wynagrodzenie połączone z systemem bonusowym,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- przyjazną i partnerską atmosferę w pracy,
- preferowane stawki dla pracowników i ich rodzin w hotelach sieci CFI Hotels Group.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."