KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.
Manager kuchni
Opis stanowiska
- Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników.
- Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie).
- Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy zgodnie z systemami HACCP, GHP, GMP.
- Tworzenie i wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie firmy.
Wymagania
- Doświadczenie na stanowisku managera lub szefa kuchni, preferowane w cateringu lub restauracjach żywienia zbiorowego.
- Umiejętność tworzenia kalkulacji i budżetów.
- Książeczka sanepidowska, umiejętność pracy zespołowej i dobra komunikacja.
Oferujemy
- Umowa o pracę.
- Elastyczny czas pracy (od poniedziałku do piątku, możliwe dyżury weekendowe).
- Posiłek podczas pracy i ubezpieczenie grupowe.
- Atrakcyjne wynagrodzenie, szkolenia oraz narzędzia pracy (laptop, telefon).
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."