KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.
Kucharz
Opis stanowiska
- Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników.
- Gotowanie zgodnie z recepturą dań.
- Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności.
- Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety.
- Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów.
Wymagania
- Doświadczenie zawodowe jako kucharz, preferowane doświadczenie w pracy w stołówce lub restauracji zbliżonej do gastronomii zbiorowej.
- Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
- Dyspozycyjność i zaangażowanie w powierzone obowiązki.
- Umiejętność pracy w zespole i komunikatywność.
Oferujemy
- Zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie lub umowy o pracę.
- Bezpłatne posiłki pracownicze.
- Ubezpieczenie grupowe.
- Pracę zmianową w przedziale czasowym od poniedziałku do piątku (6:00–18:00), możliwa praca w weekendy.
- Przyuczenie oraz szkolenia niezbędne do pracy na stanowisku.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."