KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.
Szef kuchni / Manager w kantynie
Opis stanowiska
- Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników
- Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów
- Zarządzanie zespołem
- Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową
- Zarządzanie gospodarką magazynową i przepływem towaru
- Zarządzanie zamówieniami towaru
- Umiejętność tworzenia kalkulacji oraz budżetów
- Tworzenie strategii sprzedażowej
- Utrzymywanie wysokich standardów jakościowych żywności
- Współpraca z podległymi działami w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów oraz z działem księgowym i personalnym
- Praca z systemem HACCP, GHP i GMP.
- Tworzenie nowych receptur i kalkulacji dań.
- Planowanie grafików pracy w utrzymaniu budżetu godzin.
- Rozwiązywanie bieżących problemów
- Wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie organizacji na zewnątrz
Wymagania
- Doświadczenie zawodowe na stanowisku managera, głównego kucharza, szefa kuchni lub szefa produkcji, preferowane doświadczenie w pracy w kuchni cateringowej lub w restauracjach żywienia zbiorowego zajmujących się cateringiem.
- Umiejętność robienia kalkulacji
- Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Dyspozycyjność i zaangażowanie w powierzone obowiązki
- Doświadczenie z systemem HACCP
- Umiejętność pracy w zespole i komunikatywność
Oferujemy
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.
- Pracę w systemie zmianowym od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00 - 18:00, możliwe dyżury w weekendy.
- Posiłek w trakcie pracy
- Ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Szkolenia niezbędne do pracy na danym stanowisku
- Narzędzia niezbędne do wykonywania czynności służbowych: Laptop, telefon
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."