Praca.pl
Specjalista ds. Technologii Żywności
Opis stanowiska
- Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych.
- Rozwijanie surowców używanych w produkcji.
- Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów.
- Nadzorowanie procesów produkcyjnych.
- Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz doskonalenie istniejących rozwiązań.
- Prowadzenie badań i prób technologicznych.
- Optymalizacja procesów produkcyjnych i inicjowanie zmian.
- Zarządzanie dokumentacją technologiczną i specyfikacjami produktów.
Wymagania
- Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B2.
- Wykształcenie wyższe w dziedzinie technologii żywności lub pokrewne.
- Doświadczenie na podobnym stanowisku, preferowane w branży cukierniczej lub piekarniczej.
- Znajomość procesów w produkcji spożywczej i prawa żywnościowego.
- Samodzielność, dobra organizacja pracy, umiejętność podejmowania decyzji.
Oferujemy
- Umowę o pracę w stabilnej firmie.
- Atrakcyjne wynagrodzenie.
- Pełny etat, godziny pracy 8–16 od poniedziałku do piątku.
- Dobrą atmosferę pracy i dynamiczny zespół.
- Możliwość rozwoju zawodowego.
- Pakiet benefitów (opieka medyczna, zniżki firmowe, parking, dofinansowanie sportu, szkolenia).
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."