Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.
Kierownik Lokalu Gastronomicznego
Opis stanowiska
- Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów.
- Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności.
- Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi.
- Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń.
- Zarządzanie magazynem: monitorowanie zapasów.
Wymagania
- Doświadczenie w sektorze gastronomicznym.
- Umiejętność pracy z dynamicznymi zespołami.
- Zdolność do pracy pod presją.
- Znajomość standardów HACCP i FIFO.
- Znajomość systemu LSI (mile widziana).
Oferujemy
- Elastyczny harmonogram pracy, atrakcyjne zniżki dla pracowników.
- Praca w zespole zapewniająca niezapomniane chwile.
- Ubezpieczenie na życie, parking.
- Pakiet medyczny i karta Multisport na umowę o pracę.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."