ZPC Milanówek Sp. z o.o.
Technolog żywności
Opis stanowiska
Opis stanowiska
- Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów
- Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi
- Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych
- Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją
- Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii do produkcji oraz doskonalenie istniejących
- Prowadzenie prób technologicznych
- Optymalizacja procesów związanych z produkcją wyrobów, inicjowanie zmian technologicznych
- Opracowywanie, aktualizacja i nadzór nad dokumentacją technologiczną, w tym tworzenie specyfikacji
Wymagania
Wymagania
- Znajomość języka angielskiego na poziomie zaawansowanym - minimum B2
- Wykształcenie: technologia żywności lub pokrewne
- Doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku, preferowane doświadczenie w branży cukierniczej lub piekarniczej
- Znajomość procesów technologicznych w obszarze produkcji spożywczej
- Znajomość prawa żywnościowego
- Samodzielność, dobra organizacja pracy, zaangażowanie
- Umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji
Oferujemy
Oferujemy
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w polskiej firmie z ugruntowaną pozycją na rynku
- Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności i doświadczenia
- Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16
- Przyjazną atmosferę oraz energiczny zespół współpracowników
- Możliwość rozwoju i zdobycia szerokiego doświadczenia zawodowego
- Prywatna opieka medyczna
- Zniżki na firmowe produkty i usługi
- Parking dla pracowników
- Dofinansowanie zajęć sportowych
- System poleceń pracowniczych
- Szkolenia podnoszące kwalifikacje
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."