Klient portalu Praca.pl
Manager obiektu
Opis stanowiska
Opis stanowiska
- Administracyjne zarządzanie stołówką i odpowiedzialność za jej organizację
- Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów
- Planowanie pracy zespołu, tworzenie grafików, obsługa systemu elektronicznej ewidencji czasu pracy
- Rekrutacje uzupełniające kadrę w razie potrzeby
- Tworzenie nowych menu i propozycji dań we współpracy z Szefem kuchni/Szefem produkcji
- Kontrola nad gospodarką magazynową i przepływem towarów(zamawianie towaru)
- Współpraca z księgowym oraz działem personalnym
- Wprowadzenie w arkusz excel menu tygodniowe / menu dzienne (wersja polska/wersja angielska) z uwzględnieniem alergenów
- Prowadzenie auta służbowego kat. B - dowóz posiłków /towaru na kantynę w sytuacjach kiedy nie ma Kierowcy na miejscu
- Rozwiązywanie bieżących problemów
- Wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie organizacji na zewnątrz
- Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności
Wymagania
Wymagania
- Doświadczenie zawodowe jako lider/kierownik stołówki/restauracji, preferowane doświadczenie w branży cateringowej lub w restauracjach żywienia zbiorowego zajmujących się cateringiem.
- Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Prawo jazdy kat. B
- Dyspozycyjność i zaangażowanie w powierzone obowiązki
- Umiejętność pracy w zespole i komunikatywność
Oferujemy
Oferujemy
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
- Pracę w systemie zmianowym od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00 - 20:00, możliwe dyżury w weekendy.
- Ubezpieczenie grupowe
- Przyuczenie oraz szkolenia niezbędne do pracy na stanowisku
- Narzędzia niezbędne do wykonywania czynności służbowych.
- dodatek stażowy w zależności od okresu zatrudnienia.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."