Wielkopolska 19 sp. z o.o.
Manager w gastronomii
Opis stanowiska
- Zarządzanie codzienną operacją naszego projektu, w tym nadzór nad personelem, zaopatrzeniem i jakością usług.
- Utrzymywanie wysokich standardów higieny, bezpieczeństwa oraz przestrzeganie przepisów dotyczących sprzedaży alkoholu.
- Monitorowanie wskaźników finansowych, kontrola kosztów i optymalizacja efektywności operacyjnej.
Wymagania
- Doświadczenie na stanowisku managera w gastronomii
- Umiejętność skutecznego zarządzania zespołem, motywowania pracowników i tworzenia pozytywnej atmosfery pracy.
- Doskonałe umiejętności komunikacyjne i interpersonalne.
- Zdolność do pracy pod presją czasu oraz elastyczność w dostosowywaniu się do zmieniających się warunków.
- Wykształcenie wyższe związane z branżą gastronomiczną będzie dodatkowym atutem.
Jeśli jesteś gotowy/a wnieść swoje doświadczenie i kreatywność do naszego projektu zapraszamy do aplikowania! Prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres e-mail .
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."