Cukiernia P. Chojecki
Technolog
Opis stanowiska
- wykształcenie wyższe kierunkowe Technologia żywności, Biotechnologia lub pokrewne;
- znajomość norm HACCP, IFS;
- samodzielność, umiejętność kreatywnego myślenia, zaangażowanie;
- otwartość na nowe wyzwania i doświadczenia;
- dobra organizacja pracy własnej i umiejętność pracy w zespole;
- biegła obsługa komputera (Pakiet MS Office);
- dodatkowym atutem będzie znajomość znakowania produktów spożywczych zgodnie z Prawem Unijnym;
- gotowość do pracy w systemie zmianowym;
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
Wymagania
- opracowywanie i nadzorowanie niezbędnej dokumentacji technologicznej i jakościowej;
- przeprowadzanie prób technologicznych;
- bezpośredni kontakt z sieciami handlowymi;
- opracowywanie receptur oraz wdrażanie nowych produktów zgodnie z aktualnymi trendami;
- ścisłą współpracę, szkolenie i udzielanie wsparcia działowi produkcji;
- ścisłą współpracę z działem zakupu surowców;
- kontrolę standardów higienicznych i jakościowych w procesie produkcji.
Oferujemy
- stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej;
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
- możliwość odbycia szkoleń podnoszących kwalifikacje zawodowe;
- atrakcyjne wynagrodzenie;
- narzędzia niezbędne do wykonywania pracy (komputer, telefon);
- możliwość awansu
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."