Formanway
Technik serwisowy sprzętu gastronomicznego
Opis stanowiska
(4560 do 4940 € net) bezpł. kwatera i dojazdy
- Serwisowanie, konserwacja i naprawa urządzeń kuchennych, takich jak piece konwekcyjne i płyty grzewcze.
- Instalacja i konfiguracja nowych urządzeń u klientów.
- Diagnostyka oraz usuwanie usterek.
- Zarządzanie zapasami części zamiennych.
- Przeglądy techniczne i wymiana środków eksploatacyjnych.
- Doradztwo techniczne i utrzymanie relacji z klientami.
- Współpraca z innymi działami.
Wymagania
- Doświadczenie w serwisowaniu urządzeń gastronomicznych.
- Umiejętność czytania dokumentacji technicznej.
- Prawo jazdy kat. B.
- Uprawnienia SEP do 1kV.
- Znajomość elektryki, mechaniki oraz hydrauliki.
- Znajomość angielskiego lub niderlandzkiego.
- Samodzielność, precyzja, umiejętność pracy zespołowej.
- Wysoka kultura osobista.
- Gotowość do długoterminowej współpracy.
Oferujemy
- Stawka 24-26 euro netto/h dla własnej działalności gospodarczej.
- Możliwość umowy o pracę.
- Całoroczne zatrudnienie z atrakcyjnym systemem urlopowym.
- Bezpłatne zakwaterowanie z dostępem do Internetu i AGD.
- Dodatek mieszkaniowy dla wynajmujących na własną rękę.
- Kilometrówka na używanie prywatnego lub służbowego pojazdu.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."