GRAND Sp. z o.o.
Lider Działu Konfekcjonowania
Opis stanowiska
Opis stanowiska
- Zarządzanie zespołem pracowników w dziale konfekcjonowania produktów rybnych.
- Nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesu konfekcjonowania, zgodnie z wymaganiami jakościowymi i higienicznymi.
- Koordynowanie i optymalizowanie procesów produkcyjnych w celu zwiększenia efektywności pracy.
- Zapewnienie zgodności z normami jakościowymi oraz przepisami BHP.
- Szkolenie i motywowanie pracowników.
- Współpraca z innymi działami w celu zapewnienia płynności procesów.
- Sporządzanie raportów z realizacji produkcji.
Wymagania
Wymagania
- Znajomość zasad GMP i GHP, wytycznych standardu IFS.
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem.
- Umiejętność na poziomie dobrym obsługi pakietów MS Office – Excel, Word.
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym.
- Zorientowanie na osiąganie założonych celów produkcyjnych.
- Samodzielność, logiczne i analityczne myślenie, sumienność, dokładność.
- Mile widziane doświadczenie w branży rybnej lub mięsnej.
Oferujemy
Oferujemy
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę.
- Przyjazną atmosferę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
- Możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych i zdobywania nowych doświadczeń.
- System premiowy.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."