KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.
Zastępca Szefa Kuchni
Opis stanowiska
- Przygotowywanie i kalkulacja dań z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych.
- Zarządzanie zespołem kuchennym oraz magazynem.
- Utrzymywanie standardów jakościowych.
- Praca z systemem HACCP, GHP, GMP.
- Współpraca międzydziałowa dla efektywnej obsługi klientów.
- Planowanie grafików pracy.
Wymagania
- Doświadczenie na stanowisku kierowniczym w gastronomii.
- Umiejętność zarządzania zespołem i magazynem.
- Znajomość systemów HACCP, GHP, GMP.
- Aktualna książeczka sanepidowska.
- Dyspozycyjność i zaangażowanie.
Oferujemy
- Umowę zlecenie lub o pracę.
- Praca w systemie zmianowym, możliwość pracy weekendowej.
- Szkolenia branżowe.
- Atrakcyjne wynagrodzenie.
- Narzędzia pracy.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."